Over ons

Betonvloeren - Global Industrial Construction en Beton Floors B.V.

Een betonvloer voor uw bouwproject nodig? Maak online nader kennis met de diensten en mogelijkheden van Global Industrial Construction en Beton Floors B.V.

Een betonvloer van Global Industrial Construction en Beton Floors B.V. is een betonvloer van de hoogste kwaliteit. Ons bedrijf werd in Duitsland opgericht en heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche opgebouwd. Door de beste services te verlenen aan aannemers hebben wij voortdurend mogelijkheden gezien om ons bedrijf uit te breiden. Zo zijn wij nu niet meer alleen in Duitsland actief, maar ook in Nederland en België. Wij reizen van plaats naar plaats binnen deze landen om een goede betonvloer te realiseren waar de aannemer op kan vertrouwen. Dát vinden wij belangrijk.

Awesome Image
Awesome Image

Ons team realiseert een betonvloer die aan uw eisen voldoet


Ons bedrijf bestaat uit een hecht team met professionals die goed op elkaar zijn ingespeeld. Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen die oog voor detail hebben, waardoor wij voortdurend in staat zijn om een hoogwaardig resultaat naar wens van de aannemer te realiseren. Een jarenlange onderlinge samenwerking zorgt ervoor dat wij snel werken en in staat zijn om deadlines van de aannemer te behalen. Hiervoor werken wij volgens een strakke planning, welke wij opstellen in overleg met de aannemer. Ons team zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met uw project binnen de bouwsector.
Awesome Image

Waar staat Global Industrial Construction en Beton Floors B.V. voor?

Wij vormen een ervaren partner voor alle aannemers die de betonvloer werkzaamheden uit willen besteden aan een externe partij. Het is ons doel om volledig aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen, op een zo kort mogelijke termijn. Dit bespaart tijd, en dus bespaart het geld. Wij werken met het oog op kwaliteit, betaalbaarheid en snelheid. U kunt rekenen op een effectieve samenwerking met ons team, waarbinnen korte communicatielijnen centraal staan. Wat voor betonvloer u ook nodig heeft voor uw specifieke project binnen de bouwsector, wij realiseren de betonvloer graag.
Contact